tiistai 28. marraskuuta 2017

Mailandian joulu

Mailandian joulu poikkeaa menneistä jouluista siinä suhteessa, että joulutapahtumia on kalenterissa pyöreä nolla. Pari tapahtumaa peruttiin tänä vuonna, koska osallistujia ei ollut tarpeeksi tai koska järjestäjät eivät löytäneet sopivaa tilaa yms. Pari tapahtumaa tyssäsi myös karsintavaiheeseen.  Suosituimpiin joulutapahtumiin on parhaimmillaan moninkertainen määrä hakijoita myyntipaikkoihin nähden ja tapahtumanjärjestäjät koettavat saada esille mahdollisimman monipuolisen kattauksen tuotteita. Tällä kertaa en mahtunut mukaan, syystä tai toisesta.

Ensin joulu ilman joulumyyjäisiä tuntui ajatuksena hassulta, mutta toisaalta olen myös muuttamassa joulukuussa uuteen asuntoon – eiköhän sitä tekemistä löydy silti! Koska työhuoneeni on nykyisellään kotona, myös Mailandia muuttaa mukanani 😊 Mitähän Martti tuumaa uudesta asunnosta?

Ja kuulkaas, uusi verkkokauppa on ihan viimeistä silausta vaille valmis! Voijjee miten olenkaan innoissani siitä. Ulkoasu on nyt paljon edellistä raikkaampi, värejä kuitenkaan unohtamatta  💙💚💛💜💗 Oumai. Pian pian PIAN. Kuulette sitten kyllä, kun kiljaisen riemusta!

Joulukuussa pyöräytetään käyntiin Mailandian joulukalenteri sekä Facebookissa että Instagramissa ja luukuista saattaa paljastua vaikka kivaa – tarjouksia verkkokauppaan, jouluisia kuvia ja tarinoita tai vaikka – iik – videoita!

Laitahan viimeistään nyt Mailandian Facebook-sivu (facebook.com/tervetuloa.mailandiaan) ja Instagram-tili (@mailandia.fi) seurantaan, niin pääset availemaan luukkuja! Hihhii! 🎅🎄


Palataan pian, kamut!

💛lla Mailandian Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti